Onze Missie

Het Ministerie van Genoegen is een initiatief van Merksemse ondernemers en ondernemende mensen met een groot hart voor hun district. De vereniging wil een positieve sfeer creëren in Merksem ! Dit positieve ‘bewust worden’ kan een aanzet zijn om de Bredabaan en andere wijken in Merksem te herontdekken en te herwaarderen. Door mensen een leuke beleving aan te bieden wil het Ministerie van Genoegen een negatief gevoel ombuigen en zo Merksem een 'boost' geven waardoor mensen opnieuw fier worden op hun district!

Het doel
Het Ministerie van Genoegen wil enthousiaste bewoners ontmoeten en warm maken voor leuke initiatieven en laten zien dat wanneer mensen hun krachten bundelen, men dromen kan waarmaken!

De naam
De naam ‘ministerie’ wordt in dit geval ludiek gebruikt en doelt op een groepje enthousiastelingen met een frisse, vernieuwende kijk op Merksem.

Het woord ‘genoegen’ staat voor: tevreden en met plezier, gading, geneugte, genot, voldoening, vreugde, welbehagen, heerlijkheid, plezier, pret, tevredenheid, vermaak.cpa